Despre

Poate te întrebi de ce pe site-ul nostru se regăsesc subiecte care aparent nu ne fac direct să zâmbim :p (cum ar fi anxietatea).
Cunoști expresia “E greu să vezi padurea din cauza copacilor”?
Uneori e dificil să ne concentrăm pe ceea ce ar trebui să fie unul din cele mai importante lucruri din viața noastră: să fim fericiți. Uneori nici nu ne mai intrebăm ce ne face fericiți; suntem prinși în lucrurile care au loc în viața de zi cu zi și parcă nu mai avem timp de altceva. Timp ar trebui să ne facem, însă ne obișnuim așa.
Să revenim la subiect: există uneori unele lucruri care ne împiedică să zâmbim sau ne fac să uităm că este bine să zâmbim. Unul din aceste lucruri ar putea fi anxietatea. Poate nu este așa de plăcut să citim despre asta, însă poate fi util.
Noi oferim câteva informații culese de pe net și sintetizate intr-o formă cât mai succintă despre diverse subiecte. Nu oferim solutii miraculoase sau tratate de specialitate; doar câteva informații culese de pe net și puse la dispozitia ta gratuit.
Cu toate ca există multe resurse online, de multe ori acestea nu sunt gratuite sau nu sunt în limba română. Resursele pe care le poți găsi aici sunt gratuite și sintetizate din mai multe surse disponibile online.
AAA...și să nu uiți să zâmbești!